1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Covid-19 (Corona)

In de periode tot aan 1 juni 2020

Het is stil in het Heuvelland maar er zijn mogelijkheden om in de Zevende Heerlijkheid te verblijven en in het Heuvelland te vertoeven. De natuur ligt er prachtig bij en een frisse neus halen in onze prachtige omgeving behoort tot de mogelijkheden.

Het hotel is geopend van donderdag tot en met maandagochtend. Wij bieden maar een beperkt aantal kamers aan, zodat er ruimte is voor eenieder. 

Hoe uw verblijf eruit ziet in deze periode?

 • Het verblijf is op basis van halfpension (ontbijt en 4 gangen verrassingsdiner)
 • Het ontbijt en het diner wordt geserveerd in het restaurant
 • Het ontbijt bestaat uit een keuze menu en wordt per persoon geserveerd. 
 • U kunt een Lunch To Go of een picknickmand meenemen voor onderweg
 • U kunt wandelen, fietsen, of dacht u aan een tochtje met de scooter? Het is allemaal mogelijk in het Nederlandse Heuvellandschap.  
 • Fietsen en scooters zijn beschikbaar bij het hotel. Het is altijd wijs om deze vooraf te reserveren.  
 • De golfbanen zijn geopend! U kunt gaan golfen op de Nederlandse banen, te weten: Wittem, Hoenshuis en daarna volgt spoedig het Rijk van Margraten. Zie ons golfarrangement op onze pagina. 

In deze periode nemen wij geen groepsboekingen aan! U bent welkom met zijn tweeën, alleen of als gezinssituatie. 

 Welke extra maatregelen treffen wij nog meer? 

- Bij de ingang is een hygienetafel ingericht. U kunt hier uw handen desinfecteren op ieder moment van de dag. 
- alle contactoppervlakten zoals lichtknoppen, deurklinken en hotelsleutels worden extra vaak en extra goed gereinigd. 
- de kamerinformatie hebben wij gebundeld op een webpagina, zodra u bent ingecheckt krijgt u hier toegang toe. U  hebt u altijd de informatie binnen handbereik via uw eigen smartphone of tablet. 
- wij serveren de gerechten via een afzettafel, zo behouden wij ten alle tijden de 1.5 meter afstand tot elkaar. 
- Tijdens uw verblijf betreden wij uw hotelkamer niet. Dat betekent dat deze tussendoor niet wordt schoongemaakt. Dagelijks ontvangt u een nieuw handdoekenpakket met alle voornaamste benodigdheden voor uw hotelkamer. 
- Na het ontbijt / diner worden de tafels en stoelen gedesinfecteerd. 
- Voorafgaande aan het verblijf benaderen wij onze gasten actief met de vraag of zij al dan niet klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan een infectie door het Corona-virus. Bij mogelijke klachten wordt de omboekregeling ingezet. 

Na 1 juni 
Vanaf 1 juni is het ons terras en restaurant weer voor iedereen geopend. De gezondheid van onze gasten en team de Zevende Heerlijkheid is onze hoogtse prioriteit. De 1.5 meter afstand en hygiëne maatregelen zo optimaal mogelijk worden toegepast. De bovengenoemde maatregelen blijven ook dan van kracht. 

Terras geopend van donderdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 voor dranken, borrelen en vlaai.
Terras en restaurant geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.30 voor diner, enkel op reservering.
Uiteraard zijn wij ook geopend op feestdagen die buiten deze dagen vallen. 

Indien u in ons hotel verblijft op basis van logies en ontbijt en wenst u bij ons te dineren? Dan dient u vooraf een tafelreservering te doen voor ons restaurant. 

Groepen 
Een groepsamenstelling die niet uit hetzelfde huishouden bestaat is welkom in ons hotel. Echter hoe groter de groep, hoe lastiger het is om als groep te kunnen functioneren. Bij meer dan vier personen zullen wij samen overleggen hoe een verblijf er binnen de Zevende Heerlijkheid uitziet en of dit welkom is. 

Omboekgarantie
Misschien vindt u het zelf ook lastig om plannen te maken of iets vast te leggen. Weet dat individuele boekingen die via onze site gemaakt worden 7 dagen voorafgaand kosteloos geannuleerd kunnen worden. Voor arrangementen is dit 14 dagen. Klik hier voor meer informatie over onze reserveringsvoorwaarden. Daarnaast kunt u uw verblijf bij aankomst betalen, vooruitbetaling is voor individuele boekingen niet noodzakelijk. Wij verwachten dat onze gasten hun verantwoordelijkheid nemen m.b.t. hun gezondheid. Bent u verkouden, aan het hoesten of hebt u koorts? Dan is het dringende verzoek om thuis te blijven. U kunt contact met ons opnemen en uw boeking omboeken naar een later moment. Om gebruik te maken van deze omboek garantie gelden deze voorwaarden:

 • de datum voor het volgende verblijf ligt binnen 6 maanden van uw originele aankomstdatum.
 • indien de latere boekingsdatum duurder uitvalt dan uw oorspronkelijke verblijfsdatum dan zijn wij genoodzaakt deze kosten aan u door te berekenen.
 • bij groepsboekingen geldt de omboekgarantie enkel voor de persoon die gezondheidsklachten ervaart
 • voor deze omboeking brengen wij 17,50 euro administratiekosten in rekening. 

Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!