1. Wenn Sie einen Rabatt Code haben, geben Sie ihn bitte hier ein

Stellenangebote

Medewerker Bediening voor 28 - 32 uur

Wil jij werken op een mooie werkplek met een fantastisch uitzicht, in een moderne zaak met een hedendaagse keuken,  en onderdeel zijn van een gezellig, enthousiast en gedreven team? 

Wij zijn op zoek naar een bedieningsmedewerker voor de ontbijtdiensten. Werkzaamheden zijn: het gereed maken van het ontbijtbuffet en het bedienen van de gasten. Tegelijkertijd ben je voor de gasten een aanspreekpunt over activiteiten en informatie over de omgeving. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van de algemene ruimtes. Wanneer noodzakelijk worden in overleg ook middag/avonddiensten gedraaid.

Weekend en vakantiekrachten:

Tijdens de weekenden en vakanties is het extra druk in de horeca. Wij kunnen dan jouw inzet goed gebruiken! Ga jij graag met mensen om, houdt je van afwisseling, ben je enthousiast en leergierig? Dan zoeken wij jou!  

- medewerker bediening, vanaf 16 jaar. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring werk je zelfstandig. 
- medewerker afwas, vanaf 15 jaar. Zodra je een kei bent in afwassen, ga je steeds meer werkzaamheden in de keuken uitvoeren en gerechten uitserveren naar gasten. 

 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of loop gerust bij ons binnen voor het maken van een afspraak.