1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Mijn Verblijf

FOR ENGLISH VERSION - SEE BELOW 

Welkom 
Het is een genoegen u te ontvangen in de Zevende Heerlijkheid! Wij heten u van harte welkom.

First things first - de WIFI code 
Zoals water uit de kraan komt, is WIFI makkelijk toegankelijk. 
de naam van ons WIFI-netwerk is: Zevende Heerlijkheid Gast
wachtwoord: deheerlijkheidzelve

Covid-19
Vanwege het Corona-Virus zijn onze faciliteiten ietwat aangepast. Bij iedere keuze die wij hierin maken stellen wij de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop. De richtlijnen van het RIVM, de Koninklijke Horeca Nederland en onze veiligheidsregio worden gehandhaaft.

Bij een kort verblijf (tot 3 nachten), wordt uw kamer tussentijds niet schoongemaakt.  Wel ontvangt u dagelijks een nieuw handdoekenpakket met de voornaamste kamerbenodigdheden. Gebruikte handdoeken kunt u vervolgens weer in het mandje deponeren en op de gang plaatsen. 

Bij een lang verblijf (vanaf 4 nachten) wordt op de derde dag uw kamer schoongemaakt. Voorwaarde is dat de kamer vooraf is geventileerd. Wij verzoeken u vanaf 's ochtends een raam te openen of pui op een kier te zetten.

Wilt u hierop een aanpassing, neemt u dan gerust contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken. 

Verder kunt u ervan uitgaan dat wij alle contactoppervlakken zoals klinken, lichtknoppen, hotelsleutels etc. extra goed en extra vaak reinigen. 

Receptie
Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen of wensen. U vindt ons achter de bar of in deze nabijheid maar ook telefonisch kunt u gerust contact opnemen via telefoonnummer: 043 - 457 3259. 

Ontbijt
Wij serveren een Heuvelland Ontbijt. Allemaal verswaren uit onze eigen omgeving. In het dorp zijn wij gezegend met een fantastische bakker die het brood en de broodjes verzorgd. In Reijmerstok halen we de eitjes en de kazen van de lokale kippenboer en kaasboerderij. Slagerij Kusters uit Margraten verzorgd ons vleesbeleg. Om drukte aan het buffet te voorkomen vragen wij u een tijdstip te reserveren en slechts met 1 huishouden / tafel aan het buffet te gaan staan. 

Slenaken en omgeving
In de hal naast de bar vindt u allerlei informatiemateriaal van de omgeving en wandel- en fietsroutes. Hebt u vragen of wenst u een lunchpakketje voor onderweg? Laat het ons weten! 

E-Bike verhuur 
Het merendeel van onze gasten geeft de voorkeur om het glooiiend Heuvellandschap te verkennen met een E-bike. Een prachtige fietsroute kunt u (gratis) meenemen in het halletje. Voor de verhuur van E-bikes werken wij samen met een lokale verhuurder. Fietsen dienen minimaal 1 dag voorafgaand gereserveerd te worden. De kosten voor een e-bike zijn 27,50 euro per dag. Ook scooters, MTB, e-mountainbike of racefiets behoren tot de mogelijkheden. 

Uitchecken
Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 11:00 uur. Om uiterlijk 11:00 uur dient u dan ook de kamer te verlaten. Bij voorkeur betaalt u per PIN, Bancontact, Vpay of Apple pay. I.v.m. het corona-virus verzoeken wij u bij het verlaten van de kamer een raam open te laten, of de schuifpui een stukje open te zetten. 

Brand/calimiteiten
Ons hotel beschikt over een brandmeldinstallatie, in geval van brand of een clamiteit zal het ontruimingssignaal hoorbaar zijn. Verlaat dan rustig het pand via de dichtstbijzijnde uitgang. De verzamelplaats is aan de overzijde van de weg. Het vluchtplan vanuit uw kamer treft u in de nabijheid van de kamerdeur. 

Noodnummers:
Voor dringende zaken zijn wij ook na 23:00 uur bereikbaar via telefoonnummer:
Koen en Metha Schobers - Roijen : +31(0)43 457 3259
Alarmnummer: 112
Indien u contact op wens te nemen met een huisarts bent u welkom bij Huisartsenpraktijk Huiben - Ploumen te Mechelen: telefoonnummer 043 - 4552525.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welcome
It is a pleasure to receive you in de Zevende Heerlijkheid. We wish you a warm welcome.

First things first - the WIFI code
As water comes from the tap, WIFI is easily accessible.
the name of our WIFI network is: De Zevende Heerlijkheid Gast 
password: deheerlijkheidzelve