1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Coronavirus

 De gezondheid van onze gasten en team de Zevende Heerlijkheid is onze hoogtse prioriteit. De 1.5 meter afstand en hygiëne maatregelen wordt zo optimaal mogelijk toegepast. Wij hanteren de richtlijnen die zijn opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM. 

Bij aankomst wordt een gezondheidscheck uitgevoerd. U wordt door een van onze medewerkers gevraagd of u klachten hebt die kunnen samenhangen met het coronavirus. 

Uitsluitend op basis van een reservering kunt u in ons restaurant terecht. Voor het terras is reserveren niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Indien u in ons hotel verblijft op basis van logies en ontbijt dient u ook een tafelreservering te maken indien u in ons restaurant wenst te dineren. 

 Welke extra maatregelen treffen wij nog meer? 

- Bij de ingang is een hygienetafel ingericht. U kunt hier uw handen desinfecteren op ieder moment van de dag.
 - wij serveren de gerechten via een afzettafel, zo behouden wij ten alle tijden de 1.5 meter afstand tot elkaar.
- Tafels en stoelen worden na gebruik gedesinfecteerd. 
- alle contactoppervlakten zoals lichtknoppen, deurklinken en hotelsleutels worden extra vaak en extra goed gereinigd. 
- de kamerinformatie hebben wij gebundeld op een webpagina, zodra u bent ingecheckt krijgt u hier toegang toe. U  hebt u altijd de informatie binnen handbereik via uw eigen smartphone of tablet. 
- Tijdens uw verblijf betreden wij uw hotelkamer niet. Dat betekent dat deze tussendoor niet wordt schoongemaakt. Dagelijks ontvangt u een nieuw handdoekenpakket met alle voornaamste benodigdheden voor uw hotelkamer. 
- Voorafgaande aan het verblijf benaderen wij onze gasten actief met de vraag of zij al dan niet klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan een infectie door het Corona-virus. Bij mogelijke klachten wordt de omboekregeling ingezet.  

Groepen 
Een groepsamenstelling die niet uit hetzelfde huishouden bestaat is welkom in ons hotel. Echter hoe groter de groep, hoe lastiger het is om als groep te kunnen functioneren. Bij meer dan 6 personen zullen wij samen overleggen hoe een verblijf er binnen de Zevende Heerlijkheid uitziet en of dit welkom is. 

Annuleren en vooruitbetalingen
Weet dat individuele boekingen die via onze site gemaakt worden 7 dagen voorafgaand kosteloos geannuleerd kunnen worden. Voor arrangementen is dit 14 dagen. Klik hier voor meer informatie over onze reserveringsvoorwaarden. Daarnaast kunt u uw verblijf bij aankomst betalen, vooruitbetaling is voor individuele boekingen niet noodzakelijk. 


Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!