1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Coronavirus

De gezondheid van onze gasten en team de Zevende Heerlijkheid is onze hoogtse prioriteit. De 1.5 meter afstand en hygiëne maatregelen wordt zo optimaal mogelijk toegepast. Wij hanteren de richtlijnen die zijn opgesteld door de Veiligheidsregio Zuid Limburg, Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM. 

Bij aankomst wordt een gezondheidscheck uitgevoerd. 

Sinds 14 oktober gelden strengere maatregelen voor de horeca. Wij zijn enkel geopend voor hotelgasten die verblijven op basis van halfpension. Wij bieden 's avonds een drie of vier gangen verrassingsdiner waarbij u bij het hoofdgerecht de keuze hebt tussen vlees en vis. Indien u vegetarisch bent of allergieen hebt houden wij daar graag rekening mee. Wij vernemen dat graag voor/bij aankomst.
Het restaurant is t.g.v. overheidsmaatregelingen geopend tot 22:00 uur. 

 Welke extra maatregelen treffen wij nog meer? 

- Bij de ingang is een hygienetafel ingericht. U kunt hier uw handen desinfecteren op ieder moment van de dag.
 - wij serveren de gerechten via een afzettafel, zo behouden wij ten alle tijden de 1.5 meter afstand tot elkaar.
- Het restaurant is naast een standaard ventilatiesysteem voorzien van luchtreinigingsapparatuur met HEPA-filters. 
- Tafels en stoelen worden na gebruik gedesinfecteerd. 
- alle contactoppervlakten zoals lichtknoppen, deurklinken en hotelsleutels worden extra vaak en extra goed gereinigd. 
- de kamerinformatie hebben wij gebundeld op een webpagina, zodra u bent ingecheckt krijgt u hier toegang toe. U  hebt u altijd de informatie binnen handbereik via uw eigen smartphone of tablet. 
- Bij een kort verblijf (tot 3 nachten), wordt uw kamer tussentijds niet schoongemaakt.  Wel ontvangt u dagelijks een nieuw handdoekenpakket met de voornaamste kamerbenodigdheden. Gebruikte handdoeken kunt u vervolgens weer in het mandje deponeren en op de gang plaatsen. 
- Bij een lang verblijf (vanaf 4 nachten) wordt op de derde dag uw kamer schoongemaakt. Voorwaarde is dat de kamer vooraf is geventileerd. Wij verzoeken u vanaf 's ochtends een raam te openen of pui op een kier te zetten. Wilt u hierop een aanpassing, neemt u dan gerust contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken. 
- Voorafgaande aan het verblijf benaderen wij onze gasten actief met de vraag of zij al dan niet klachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan een infectie door het Corona-virus. Wij hanteren een speciale regeling bij ziekte 

In de omgeving
Helaas is zijn restaurants en cafe's momenteel gesloten. Indien u op pad gaat en graag iets mee wilt nemen kunt u een keuze maken op onze TO GO pagina. Het is ook mogelijk dat u onderweg afhaalmogelijkheden tegenkomt. Het is niet toegestaan om afhaalgerechtn op uw hotelkamer of in het restaurant te nuttigen. 
Blijf binnen onze Nederlandse landsgrenzen. Zowel Duitsland als België weren Nederlanders als ook omgekeerd wordt in elk geval Belgie door Nederland gezien als code oranje gebied. 

Groepen 
Een groepsamenstelling die niet uit hetzelfde huishouden bestaat is tot 4 personen welkom in ons hotel.
De verschillende huishoudens dienen uiteraard onderling afstand te houden. Aan tafel zit u bijeen maar met afstand. 

Annuleren en vooruitbetalingen
Weet dat individuele boekingen die via onze site gemaakt worden 7 dagen voorafgaand kosteloos geannuleerd kunnen worden. Voor arrangementen is dit 14 dagen. Klik hier voor meer informatie over onze reserveringsvoorwaarden. Daarnaast kunt u uw verblijf bij aankomst betalen, vooruitbetaling is voor individuele boekingen niet noodzakelijk. 


Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!