1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Corona 19 - informatie - laatste wijziging 27 februari 2021

Het appartement is boekbaar en geopend. Het hotel is geopend op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd tot aan uw kamerdeur. Het restaurant is ten gevolge van de overheidsmaatregelen gesloten. U krijgt informatie over afhaal- en bezorgmogelijkheden van restaurants uit de omgeving. 

De gezondheid van onze gasten en team de Zevende Heerlijkheid is onze hoogtse prioriteit. De 1.5 meter afstand en hygiëne maatregelen wordt zo optimaal mogelijk toegepast. Wij hanteren de richtlijnen die zijn opgesteld door de Veiligheidsregio Zuid Limburg, Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM.

 - alle contactoppervlakten zoals lichtknoppen, deurklinken en hotelsleutels worden extra vaak en extra goed gereinigd. 

- de kamerinformatie hebben wij gebundeld op een webpagina en in een app. U krijgt hier toegang toe via uw reserveringsbevestiging en/of bij het inchecken. U hebt u altijd de informatie binnen handbereik via uw eigen smartphone of tablet.

- heeft u klachten, dan geldt uiteraard het overheidsadvies: laat u testen en blijf thuis. Wij hanteren een speciale regeling bij ziekte. 

 In de omgeving
Helaas is zijn restaurants en cafe's momenteel gesloten, een aantal restaurants verzorgd TO GO voor onderweg. WIlt u weten of dat bij uw wandelroute het geval is? Informeert u zich bij een van onze medewerkers.  Blijf binnen onze Nederlandse landsgrenzen. Zowel Duitsland als België weren Nederlanders als ook omgekeerd wordt in elk geval Belgie door Nederland gezien als code oranje gebied.

Annuleren en vooruitbetalingen
Weet dat individuele boekingen die via onze site gemaakt worden 7 dagen voorafgaand kosteloos geannuleerd kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over onze reserveringsvoorwaarden. Daarnaast kunt u uw verblijf bij aankomst betalen, vooruitbetaling is voor individuele boekingen niet noodzakelijk. 


Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!