1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Corona 19 - informatie

laatste wijziging 17 maart 2021

Het appartement is boekbaar en geopend. 

Het hotel is geopend op basis van halfpension. Indien de restaurantsluiting t.g.v. overheidsmaatregelen nog steeds van toepassing is serveren wij het ontbijt en het diner tot aan uw kamerdeur. Wij nemen in deze periode geen boekingen aan op basis van logies en ontbijt, enkel op basis van halfpension. Zodra het kan kunt u uiteraard weer plaatsnemen in ons restaurant! 

De gezondheid van onze gasten en team de Zevende Heerlijkheid is onze hoogtse prioriteit. De 1.5 meter afstand en hygiëne maatregelen wordt zo optimaal mogelijk toegepast. Wij hanteren de richtlijnen die zijn opgesteld door de Veiligheidsregio Zuid Limburg, Koninklijke Horeca Nederland en het RIVM.

 - alle contactoppervlakten zoals lichtknoppen, deurklinken en hotelsleutels worden extra vaak en extra goed gereinigd. 

- de kamerinformatie is gebundeld op een webpagina en in een app. Via uw reserveringsbevestiging en/of bij het inchecken krijgt u toegang tot deze App. U hebt dan altijd de informatie binnen handbereik via uw eigen smartphone of tablet.

- heeft u klachten, dan geldt uiteraard het overheidsadvies: laat u testen en blijf thuis. Wij hanteren een speciale regeling bij ziekte. 

In de omgeving
Helaas zijn restaurants en cafe's momenteel gesloten, een aantal restaurants verzorgd TO GO voor onderweg. Wilt u weten of dat bij uw wandelroute het geval is? Informeert u zich bij een van onze medewerkers.  Blijf binnen onze Nederlandse landsgrenzen. Zowel Duitsland als België weren Nederlanders als ook omgekeerd wordt in elk geval Belgie door Nederland gezien als code oranje gebied.

Annuleren en vooruitbetalingen
Weet dat individuele boekingen die via onze site gemaakt worden 7 dagen voorafgaand kosteloos geannuleerd kunnen worden. Meer informatie over reserveringsvoorwaarden vindt u hier. Voor de meeste boekingen geldt betalen bij aankomst. 


Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!