LET OP: HERFSTSLUITING: 19 t/m 28 SEPTEMBER
Hotel de Zevende Heerlijkheid

LET OP: HERFSTSLUITING: 19 t/m 28 SEPTEMBER

Na een druk seizoen, komt ook het team van De Zevende Heerlijkheid even tot rust.

In verband met onze herfstsluiting zijn wij gesloten van zondag 19 september t/m dinsdag 28 september.

Vanaf woensdag 29 september staan wij voor u klaar vanaf 12.00 uur.

Alvast een reserveringsaanvraag sturen voor ons hotel of restaurant? Dat kan, stuur een berichtje naar reserveringen@zevendeheerlijkheid.nl

Tot snel! 

Team De Zevende Heerlijkheid

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De Zevende Heerlijkheid

Midden in het geheuvelde Limburgse land pronkt ‘De Zevende Heerlijkheid’ vernoemd naar de oude Heerlijkheid Slenaken. Een betoverende omgeving, de prachtige weggetjes door een lief kronkelend landschap, karakteristiek groen zoals dat alleen maar in Zuid Limburg te vinden is, de gemoedelijkheid van de mensen, het zijn allemaal facetten die deze omgeving bijzonder maken!

  • U kunt bij ons terecht voor koffie en vlaai bij een prachtig uitzicht, borrelen, een culinair diner en... een overnachting in een van onze hotelkamers met prachtig uitzicht over de Gulpvallei.  
  • Wilt u overdag heerlijk wandelen in het heuvelland en s'avonds aanschuiven en culinair genieten?
  • Liever eropuit met de (elektrische) fiets, mountainbike en het Heuvelland, de Voerstrek of zelfs de hele Euregio verkennen?
  • Of bent u die fanatieke golfer? Wij werken samen met 8 golfbanen in onze directe nabijheid.
  • Ook hebben wij een fonkelnieuw appartement beschikbaar. Het biedt slaapplaatsen aan 2 tot 4 personen en is van alle luxe voorzien. 

Goed dat u op deze website bent! Alleen als u via deze website, telefonisch of per e-mail uw verblijf boekt geniet u van aantrekkelijke kortingen.