1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Algemene Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
De Uniforme Voorwaarden van de Koninklijke Horeca Nederland vormen de basis voor onze Annuleringsvoorwaarden. Deze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van en door de Zevende Heerlijkheid.
 
Wanneer een reservering is gedaan gelden voor annulering van die reservering de volgende percentages van de totale reserveringswaarde die door de klant betaald moeten aan het horecabedrijf (tenzij schriftelijk anders is overeengekomen):
 

Hotelkamer door één of meer individuen: 
Meer dan 7 dagen voor aankomst: 0% 
Meer dan 3 dagen voor aankomst: 60%
Meer dan 24 uur voor aankomst: 85%
24 uur of minder voor aankomst: 100% 
 
Hotelkamer; groepsreservering vanaf 4 kamers:
Meer dan 3 maanden voor aankomst: 0%
Meer dan 2 maanden voor aankomst: 15%
Meer dan 1 maand voor aankomst:  35%
Meer dan 14 dagen voor aankomst: 60%
Meer dan 7 dagen voor aankomst: 85%
7 dagen of minder voor aankomst: 100%

Appartement 
Meer dan 1 maand voor aankomst: 0%
Meer dan 3 weken voor aankomst: 15%
Meer dan 14 dagen voor aankomst: 35%
Meer dan 7 dagen voor aankomst: 60%
Meer dan 72 uur voor aankomst: 85%
72 uur of minder voor aankomst: 100%

Houdt er a.u.b. rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00u begint. Op verzoek kunnen u de reserveringsvoorwaarden gratis toegezonden worden. De totale reserveringswaarde betreft het bedrag inclusief logies, ontbijt en aanvullende pakketonderdelen van het arrangement zoals diner of activiteitengelden. Indien uw reservatie voor gebruik van onze diensten en faciliteiten niet onder bovenstaand vallen, dan gelden de Uniforme Voorwaarden van de Koninklijke Horeca Nederland. De Uniforme Voorwaarden kunnen u kosteloos worden toegezonden. Neem contact met ons op indien u dit wenst. 


Aanbetalingen

Voor grotere reserveringen (qua duur, arrangement of groepsgrootte) vragen wij altijd een aanbetaling. Meer informatie over de aanbetaling vindt u in de reserveringsbevestiging of e-mailcorrespondentie.