Restaurant LUQS bevindt zich op de parterre van De Zevende Heerlijkheid en staat bekend als lekkere plek voor culinaire verrassingen.

LUQS is casual fine dining: producten uit de eigen streek, mooie composities, verfijnde smaken en een ongedwongen sfeer. Geen wonder dat steeds meer liefhebbers van een smakelijke maaltijd met mooie wijnen ons restaurant weten te vinden.

Chef-eigenaar Koen Schobers: “Wij presenteren iedere 6-8 weken een nieuw menu. Nieuwe gerechten en soms ook een ‘topper van toen’, want onze gasten herbeleven ook graag eerdere diners.

En over beleven gesproken. Wij hebben een uitgebreide wijnkaart met uiteraard de mooiste wijnen uit ons eigen Limburg en daarnaast een royale keuze uit fraaie Europese wijnen én daarbuiten. Metha en ik zijn fervente wijnliefhebbers en het is dan ook geen wonder dat vele van onze favorieten op de kaart staan.”

Aan het roer van de culinaire creatieve creaties staat Chefkok Jeffrey Meessen. Koen: “Jeffrey heeft een indrukwekkende achtergrond, met zijn opleiding bij de Cas Spijkers Academie met de beste Talenten van ons land. Hij neemt bijzondere culinaire ervaringen mee uit de keukens van Toine Hermsen, Kasteel Terworm en Mes Amis. Door onze krachten in de keuken te bundelen verzorgen wij samen met ons keukenteam culinaire fine dining beleving die onze gasten niet zullen vergeten. Tel het sfeervolle restaurant daarbij op én niet te vergeten het fenomenale uitzicht over de Gulpvallei en de totaalbeleving is compleet.